Ametlla per la Pau

PorLa Xarxa

Ametlla per la Pau

diarijuliol

La Xarxa de Solidaritat està col·laborant en el projecte L’Ametlla per la Pau, conjuntament amb altres associacions de L’Ametlla per a fer visible i sensibilitzar a tots els veïns i les veïnes del poble en relació amb la tragèdia que s’està vivint a la Franja de Gaza i altres indrets de Palestina. Manifestem al nostre rebuig total als atemptats terroristes de Hamàs contra el poble d’Israel, però això no justifica de cap manera el genocidi que Israel està realitzant contra el poble Palestí. 

Per treballar en aquesta sensibilització, el projecte L’Ametlla per la Pau s’encarregarà aquest any del cinema a la fresca que realitzarem tots els divendres del mes de juliol a Can Muntanyola. Hi haurà un servei de bar i menjar a partir de les 20:30 i a les 22.00 es projectarà un molt petit vídeo sobre la realitat de Palestina i després la pel·lícula. 

Tots els diners que es recaptin amb el menjar i la beguda seran enviats  a les ONG Metges Sense Fronteres i Save the Children, totes dues estan treballant sobre el terreny intentant salvar les vides dels nens, les nenes, els homes i les dones  que es troben en aquesta situació tan terrible. Les associacions que s’han unit en aquest projecte també destinaran una part del seu pressupost a les ONG citades i des d’aquí fem una crida perquè totes les persones que vulguin col·laborin també econòmicament per ajudar a salvar vides a Palestina.

Hort Comunitari

Continua l’activitat a l’hort comunitari. Després del muntatge de l’hivernacle per a llavors i la seva posterior plantació, s’ha procedit a col·locar plantes aromàtiques en tot el perímetre com a mecanisme d’atracció d’insectes pol·linitzadors així com la limitació del creixement de les males herbes.

També estem a l’espera de poder disposar d’una desbrossadora per poder realitzar un manteniment adequat de les males herbes.

La següent acció comunitària a desenvolupar serà la creació d’un vàter sec perquè les persones usuàries puguin disposar d’un servei i alhora, permet estalviar en el consum d’aigua.

Preparació dels projectes

Un cop resolta la subvenció per a l’any 2024, hem començat a planificar el desenvolupament dels diferents projectes.

Després de l’estiu es concretaran les característiques i els temps de les següents activitats o tallers:

IV Taller d’iniciació a la Meditació

II Taller Xarxa Digital per a Gent Gran

Projecte Donem Vida a les Parets

Seguim

Sobre el autor

La Xarxa administrator

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter