Inici

Volem ajudar a les persones més desfavorides de L’Ametlla del Vallès

Posa’t en contacte amb nosaltres

lg1

Xarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès

Som una associació sense ànim de lucre que neix del neguit i la preocupació d’un grup de veïns i veïnes de les necessitats socials sorgides arran d’una situació històrica; el COVID_19.

Ja sigui amb projectes solidaris propis, o amb col•laboracions amb entitats públiques, associacions, etc. la nostra finalitat és clara: la defensa dels Drets Humans, la Solidaritat i el suport, a les persones més desfavorides, vulnerables i amb dificultats en qualsevol àmbit: social, cultural, educacional, econòmic, etc., especialment del nostre municipi.

Som una associació més que vol sumar i no restar, sense substituir a ningú. Sumar esforços entre tothom per lluitar per les desigualtats.

cartel2

Jugant amb la Xarxa

Projectes

xarxa Radars
Radars és un projecte comunitari impulsat per la Xarxa de Solidaritat de l´Ametlla del Vallès per pal.liar els efectes de la solitud no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.

Més info

El banc del temps
Projecte on la gent ofereix fer el que sap fer i rep alló que necessita. la moneda de canvi es senzillament el temps de cadascú.

Més info

donem
Aquest projecte consisteix en posar en alguns carrers o parcs del municipi elements que permetin interactuar a les persones amb aquests elements.

Més info

Ultimes noticies

 • Jornada Solidària
  La Xarxa participarà, juntament amb altres Entitats, participarà el proper dia 18 de juny a la Jornada Solidària de L’Ametlla en commemoració del
 • Dinar Solidari
  Amb un gran èxit de participació (prop de 70 persones) el dissabte 22 d’abril s’ha celebrat el primer Dinar Solidari de la Xarxa de Solidarit
 • Fi de la primera Fase
  Avui hem vam fet l’última classe de la primera fase del taller en #competenciesdigitals de la #xarxadigitalAgraïm la participació a tot@s parti
 • Serveis realitzats al gener
  Durant el mes de gener, hem dotat de mobiliari i elements de cuina el pis d’emergència de la Regidoria de Cooperació, i s’ha dotat de un mata
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter