Neix la Xarxa

PorLa Xarxa

Neix la Xarxa

Xarxa de Solidaritat de l’Ametlla del Vallès

Som una associació sense ànim de lucre que neix del neguit i la preocupació d’un grup de veïns i veïnes de les necessitats socials sorgides arran d’una situació històrica; el COVID_19.

Ja sigui amb projectes solidaris propis, o amb col·laboracions amb entitats públiques, associacions, etc. la nostra finalitat és clara: la defensa dels Drets Humans, la solidaritat i el suport, a les persones més desfavorides, vulnerables i amb dificultats en qualsevol àmbit: social, cultural, educacional, econòmic, etc., especialment del nostre municipi.

Som una associació més que vol sumar i no restar, sense substituir a ningú. Sumar esforços entre tothom per lluitar per les desigualtats.

Animem a totes les persones, entitats públiques, organitzacions, associacions, etc.  a formar part d’aquesta iniciativa ciutadana i col·laborar en el nostre projecte social i solidari.

El nostre correu electrònic és xarxadesolidaritat@gmail.com, el nostre Manifest i formulari d’adhesió el teniu en aquest enllaç https://cutt.ly/KuzG1R8

Sobre el autor

La Xarxa administrator

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter