Política de privacitat

Llei de protecció de dades     

Clàusula de sol·licitud de dades personals

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és la Xarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès (XSAV) NIF G01831114, amb seu al carrer Garrofers, 2 A de L’Ametlla del Vallès, Barcelona, i correu electrònic xarxadesolidaritat@gmail.com.

Tractem la informació que ens facilites per tal de gestionar la comunicació amb les sòcies i socis, informar de les activitats previstes o dels serveis sol·licitats.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Tens dret a obtenir confirmació sobre si la Xarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

Et garantim el ple exercici dels teus drets a través de l’enviament d’un  correu electrònic a xarxadesolidaritat@gmail.com. En aquesta comunicació precisarem que ens facilitis el teu nom i cognoms i una còpia del DNI per garantir la teva identitat i ens indiquis de forma senzilla i concreta la teva petició.

Política de privacitat de la Xarxa de Solidaritat:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Persona responsableXarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès (XSAV)
FinalitatIncorporació en un fitxer per a gestionar els serveis de suport a l’associacionisme oferts.
LegitimacióConsentiment de l’interessat o per existència d’un contracte mercantil.
Persones destinatàriesNo es cediran dades a tercers
DretsTé dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional. Podeu consultar més informació sobre la política de privacitat: https://xarxasolidaritatametlla.cat/politica-de-privacitat
ProcedènciaDe la persona interessada

Informació addicional Política de privacitat de l’Xarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès (XSAV):

EPÍGRAFInformació bàsicaInformació addicional
Responsable del tractamentXarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès (XSAV)  Xarxa de Solidaritat de L’Ametlla del Vallès (XSAV) NIF: G01831114 Adreça: Carrer Garrofers, 2 A CP 08480, L’Ametlla del Vallès Correu elect: xarxadesolidaritat@gmail.com
FinalitatIncorporació en un fitxer per a gestionar els serveis de informació, comunicació i suport a les sòcies i socis de l’entitat..  Incorporació en un fitxer per a gestionar la informació, les formacions ofertes, prestacions de servei i assessoraments. Les dades personals proporcionades es conservaran (mentre es mantingui la relació o no se sol·liciti la seva supressió per la persona interessada durant un termini de 2 anys a partir de l’última confirmació d’interès) .
LegitimacióConsentiment de l’interessat/daLa base legal per al tractament de les seves dades és pel consentiment de l’interessat
Persones destinatàriesNo es cediran dades a tercersNo es cediran dades a tercers, tret d’ordre judicial
DretsTé dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional.Té dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, així com dret a retirar el consentiment prestat, i dret a reclamar davant l’Autoritat de control.
ProcedènciaDe la persona interessada  De la persona interessada a través de:
– fitxa d’inscripció
– formulari web (google drive)
– formulari (gmail)
– altres mitjans  
Les categories de dades que es tracten són: Dades d’identificació
Direccions postals o electròniques
Comte bancari  
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter