Projectes per a 2024

PorLa Xarxa

Projectes per a 2024

A finals de març, vam presentar davant l’Ajuntament la nostra sol·licitud de subvenció per a l’any 2024. En aquest document, vam exposar els diversos projectes que la Xarxa desitja implementar al llarg de l’any, destacant les iniciatives següents:

  1. Projecte Radar: Continuem amb aquest projecte que continua la tasca de combatre la solitud no desitjada entre la gent gran. A més, també realitza serveis d’acompanyament, recollida i entrega de mobiliari, electrodomèstics i altres estris per a persones en situació de necessitat, juntament amb altres accions de suport.
  2. Hort Comunitari: Continuem participant en el Hort Comunitari de L’Ametlla. Amb la nostra participació en el,  pretenem que el projecte funcioni com a formació, integració i socialització per a persones amb dificultats relacionals i d’integració i que els vingui de gust participar en les seves activitats.
  3. Xarxa Digital: Continuem amb la realització de tallers adreçats a gent gran amb l’objectiu de reduir la bretxa digital. Aquests tallers ensenyen l’ús del mòbil i altres eines de comunicació; també s’ensenyaran mesures de seguretat per protegir-se de fraus i estafes digitals.
  4. Taller de Meditació: Durant l’any 2024 s’ha estat realitzant des del gener un taller de meditació de continuïtat, pel grup que va aprendre a meditar durant el 2023, i s’intentarà realitzar un altre taller d’iniciació després de l’estiu.
  5. Projecte Donem vida a les parets: Aquest projecte consisteix a embellir el nostre poble amb la realització de murals i pintures artístiques en espais i murs seleccionats.
  6. Dinar Solidari: Repetirem aquesta activitat, que l’any passat va tenir una acollida excel·lent.

Un cop aprovada i rebuda les subvencions per a les entitats socials, començarem la planificació detallada de la realització d’aquests projectes.

Seguim.

Sobre el autor

La Xarxa administrator

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter