Donem Vida a les Parets

El projecte «Donem vida a les parets», busca que el nostre poble s’engalani amb un toc d’art i creativitat a través de la realització de murals i pintures artístiques. Aquest projecte no només busca embellir els espais públics i murs seleccionats, sinó que també pretén reflectir valors fonamentals que ens uneixen com a comunitat. Aquest any, els temes triats per a les obres artístiques són «Unitat, Diversitat i Solidaritat».

Unitat: Enfortint els vincles comunitaris

El tema de la unitat es manifesta en murals que representen l’harmonia i la col·laboració entre els veïns. Es busca crear que simbolitzen la força que tenim quan treballem junts, destacant la importància del suport mutu i la cohesió social, recordant-nos que junts som més forts.

Diversitat: Celebrant les diferències

La diversitat és un altre pilar fonamental del nostre projecte. S’abordarà aquest tema reflectint la riquesa que aporten les diferents cultures, ètnies i perspectives que conviuen al nostre poble. Les obres artístiques són un homenatge a les contribucions de tots els membres de la comunitat, destacant la bellesa de la pluralitat i el respecte per les diferències.

Solidaritat: Construint un futur compartit

El valor de la solidaritat s’ha de reflectir en murals que promouen l’ajuda mútua i el suport als més vulnerables. Les imatges han d’inspirar a la ciutadania a involucrar-se en accions solidàries i a construir un futur on ningú quedi enrere. Les escenes representen moments d’ajuda comunitària, voluntariat i gestos altruistes que ens recorden la importància de ser compassius i solidaris.

El projecte «Donem vida a les parets» no només transforma estèticament el nostre poble, sinó que també promou la participació ciutadana i el sentit de pertinença. Els veïns i veïnes han tingut l’oportunitat de participar en al concurs que s’ha publicat, contribuint directament a la creació dels murals.

En definitiva, «Donem vida a les parets» és molt més que un projecte d’art urbà. És una celebració de la unitat, la diversitat i la solidaritat que ens defineixen com a poble, i un recordatori constant que, amb color i creativitat, podem construir un entorn més bonic i acollidor per a tothom.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter