Donem vida als carrers

Projecte donem vida als carrers

 

L’Ametlla del Vallès és un poble amb manca de nucli urbà, no hi ha un o uns carrers on la gent passegi, per anar de compres, per prendre alguna cosa, per a fer vida social. Els veïns de l’Ametlla arriben directament al pàrquing de casa seva de forma que habitualment no coneixen ni als veïns del mateix carrer. La urbanització i l’arquitectura del poble van contra les dinàmiques de col·laboració, acompanyament i ajuda mútua que tots nosaltres valorem com un factor important a les nostres vides.

Que podem fer per a modificar aquesta realitat? Com podem millorar la vida social dels veïns de l’Ametlla? Quins projectes ajudaran a donar vida social als nostres carrers?

Us presentem un projecte que pot aconseguir aquest objectiu. I aquest projecte consisteix en posar en alguns carrers o parcs del municipi elements que permetin interactuar a les persones amb aquests elements.

La primera fase del projecte seria dibuixar al terra objectes que interpelin als nens a jugar. El carrer deixarà de ser un espai sense cap atractiu, que no ens interessa ni per passejar  i es  convertirà  en un espai de joc i de compartir aquest joc entre els nois i les noies del poble.

Aquests són alguns exemples del que es podria fer:


1


2
4
6


7


8

Si voleu, podeu veure el vídeo o on es mostra una nena jugant.

 

https://www.facebook.com/genesis.tuesta.5/videos/3317343538315160/

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter