Sortim a les XXSS

PorLa Xarxa

Sortim a les XXSS

Avui ens hem donat a conèixer en les Xarxes Socials.
S’ha dit els qui som i hem informat breument dels nostres tres projectes inicials: Banc del Temps, Plat Calent i RADARS.

Ja tenim primera publicació a Instagram!!!
‼️Som una associació ? sense ànim de lucre que neix del neguit i la preocupació d’un grup de veïns i veïnes?‍?‍?‍? de les necessitats socials sorgides arran d’una situació històrica; el COVID_19.?
Ja sigui amb projectes solidaris propis, o amb col•laboracions amb entitats públiques, associacions, etc. la nostra finalitat és clara: la defensa dels Drets Humans ☮️, la solidaritat i el suport ? a les persones més desfavorides, vulnerables i amb dificultats en qualsevol àmbit: social✊, cultural ?, educacional ?, econòmic ?, etc., especialment del nostre municipi?.
➕ Som una associació més que vol sumar i no restar, sense substituir a ningú. Sumar esforços entre tothom per lluitar per les desigualtats.✊
Animem a totes les persones, entitats públiques ?, organitzacions?, associacions, etc. a formar part d’aquesta iniciativa ciutadana i col•laborar en el nostre projecte social i solidari ?.

Sobre el autor

La Xarxa administrator

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter