El genocidi que s’està fent a Gaza

PorLa Xarxa

El genocidi que s’està fent a Gaza

Pensem que hi ha situacions i conductes molt difícils d’entendre. Una de les que s’està produint ara és la matança de població civil a Gaza. Condemnem, com no pot ser d’una altra forma, l’atemptat terrorista que va cometre Hamàs en territori israelià el dia 7 d’octubre d’aquest any, que va produir la mort de més 1.400 persones israelians, però creiem que això no dona permís a Israel a perpetrar les matances i el genocidi que està realitzant a Gaza. En una mica d’un mes de conflicte han mort més de  10.500 persones en Gaza dels quals més de  4.000 són nens. Les persones que allà viuen no tenen aigua, ni menjar, ni lloc on protegir-se de les bombes, ni dels soldats israelians. Això no és una guerra, és una massacre i com sempre els més vulnerables són els més perjudicats.

El conflicte palestí-Israelià té una llarga història i la resta de països no han estat a l’altura per aconseguir que aquest conflicte s’aturés i sembla que en aquests moments tampoc ho estaran. És increïble que no hi hagi un acord unànime de la comunitat internacional per perquè s’insti Israel que cessi en el seu atac a objectius civils i és increïble que l’any 2023 visquem una situació com aquesta i que no hàgim après de les atrocitats comeses en moments passats. 

Quan veus les imatges de la destrucció, els morts i el dolor dels palestins a Gaza sents una ràbia molt forta cap a l’estupidesa humana i penses que la solidaritat és una paraula sense cap valor en moltes parts del món. Des de la Xarxa de Solidaritat de l’Ametlla del Vallès volem expressar la nostra solidaritat amb totes les persones que pateixen aquest conflicte de forma directa i demanem un alto el foc immediat.

Sobre el autor

La Xarxa administrator

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter